Marsel meresool 0,2-0,8 mm

Marsel meresool 0,2-0,8 mm

Meresool: on toodetud ökoloogiliselt; sisaldab kasulikke mineraalaineid ja mikroelemente; on saadaval erinevate tera suurustega; on saadaval ka lisaaineteta; on suure gastronoomilise väärtusega ja sobilik kõikidesse köökidesse;
sobib ideaalselt traditsioonilise lauasoola välja vahetamiseks.

Jämesool

Jämesool

Kivisool e. jämesool – kaevandatakse leiukohtadest, mis on kujunenud ammustel geoloogilistel ajajärkudel mere taandumise tagajärjel. Kivisoolas leidub samu lisandeid, mida sisaldab kaevandatav soolalade.

Peensool

Peensool

Peensool e. lauasool e. keedusool e. vaakumsool on peeneteraline rafineeritud sool, mida kasutatakse põhiliselt toidu maitsestamisel, kuid ka valmistamisel. Füüsiliselt sooladest kõige puhtam, kerge doseerida, seguneb peene tekstuuri tõttu hästi teiste ainetega.

Meresool

Meresool

Meresool pärineb soolasoodest ja veekogudest (90% maailma veest on soolane, 1 liitris merevees on umbes 30 g soola). Meresoola võib saada suurema soolasisaldusega sisemeredest või soolajärvedest (Punane meri, Surnumeri, Suur soolajärv).

Lisanditega soolad

Lisanditega soolad

Soolale antakse täiendavaid omadusi erinevate lisandite nagu näiteks joodi, fluori ja nitriti abil. Tulenevalt soola suhteliselt ühtlasest tarbimisest, nii tööstuslikult kui ka inimeste poolt, on ta väga heaks “kandjaks” lisanditele, mille tarbimine eeldab täpset doseerimist.